DRIE STERKE VROUWEN ‘LUISTERBOEK’

NAAR EEN JAPANS VOLKSVERHAAL

 

Spierballen en een dikke nek zijn de grootste troeven van de beroemde worstelaar Eeuwige Berg. Als de koning hem uitnodigt om deel te nemen aan een worstelwedstrijd, is hij zeker van zijn overwinning. Tot hij Malala, Razanna en de oude Anna tegenkomt, die tot zijn grote verbazing véél sterker zijn dan hijzelf. Deze drie vrouwen leren hem alles over veerkracht, wilskracht en de kracht van de verbeelding.

 

Opgedragen aan de Russische journaliste en mensenrechtactiviste Anna Politkovskaja (1958-2006), de Palestijnse verpleegster Razan al-Najjar (1997-2018), en de Pakistaanse kinderrechtenactiviste Malala Yousafzai (1997).

 

 

Een van de prentenboeken ‘die uw aandacht verdienen én voor vreugde zullen zorgen, bij jong én oud’.
De Morgen – Dirk Leyman – 26 november 2021

 

tekst Judith Vindevogel, naar een Japans volkssprookje / tekeningen Sarah Yu Zeebroek / vormgeving Paul Verrept / muziek Tsubasa Hori, Judith Vindevogel en Sarah Yu Zeebroek / Opname en montage Stoffel De Laat / Redactie Mark Van Steenkiste / Met dank aan Stef Depover / Uitgegeven door WALPURGIS|Bebuquin

 

ZO STERK ALS EEN MIER ‘TEKENBOEK’
EEN KLEUR- EN TEKENBOEKJE VOL DENK- EN DOEPLEZIER (6+)

 

Drie Sterke Vrouwen is een zeer relevant verhaal voor deze tijd, waarin van jong en oud zoveel veerkracht en wilskracht gevraagd wordt. Daarom maakten we een kleur-en tekenboek met tal van inspirerende doe- en denkopdrachtjes om vanuit jouw huiskamer net zo sterk als een mier te worden.

 

concept Judith Vindevogel / illustraties Sarah Yu Zeebroek / in samenwerking met Katelijn Tilley (Gemeenteschool De Kriek, Schaarbeek) & Brit Stessel (Open School, Antwerpen) / vormgeving Gert Dooreman / met dank aan Iris Adriaenssens / uitgever WALPURGIS / met de steun van de Vlaamse Overheid en stad Mortsel

 

 

tarieven:
Luisterboek 16 Euro
Tekenboek 7 euro
Luisterboek + tekenboek samen: 20 Euro
Verzendingskosten (België): 7 euro
Geef je bestelling door via mail aan: info@walpurgis.be
Vermeld duidelijk het aantal boekjes en, indien je wenst dat we de boekjes opsturen, je adres.