VOLKSKEUKEN

Elke avond serveren we een lekkere vegetarische maaltijd,
die met veel zorg en liefde bereid wordt door Shahla Shariar Sernaghi.

 

Volkskeuken

vrijdag 23 september
van 18u00 tot 19u00
€ 12 / € 8

 

Voorgerecht
Verse tomatensoep

 

Hoofdschotel
Gevulde aubergine met aardappel uit de oven en quinoasalade

 

Dessert
Rijstpap

Allergenen: gluten, lactose

Volkskeuken

zaterdag 24 september
van 18u00 tot 19u00
€ 12 / € 8

 

Voorgerecht
Pompoensoep

 

Hoofdschotel
Puree met seizoensgroentjes

 

Dessert
Huisgemaakte koekjes

Volkskeuken

zondag 25 september
van 18u00 tot 19u00
€ 12 / € 8

 

Voorgerecht
Pastinaaksoep

 

Hoofdschotel
Tofu met wilde (rode) rijst en groentjes
Allergenen: soja

 

Dessert
Bananentaart
Allergenen: , lactose, ei , noten